Title Image

High-end Buukkauspalvelu

Lähes 90% kohtaamistamme myyntijohtajista kertoo, ettei myyjillä ole riittävästi aikaa tehdä pelinavauksia uusien asiakkuussuhteiden luomiseksi. Paras tapa varmistaa, että myyjillä on riittävästi aikaa tuloksen tekemiseen, on ulkoistaa työläs ja aikaavievä uusien asiakastapaamisten sopiminen luotettavalle kumppanille.

Haluamme jatkuvasti asiakkailtamme palautetta sopimistamme tapaamisista varmistaaksemme, että yhteistyömme tuottaa mahdollisimman paljon tulosta. Tapaamme asiakkaamme kanssa jatkuvan buukkausyhteistyön aikana kerran kuussa kehittämispalaverin merkeissä, missä saamme säännöllisesti kosketuspohjaa siihen, onko yhteistyö edelleen toivotun mukaista ja kuinka sitä voisi kehittää. Luottamuksen saaminen ja sen syventäminen on meille sydämen asia ja haluamme aina olla hyvin lähellä asiakkaamme myyntiorganisaatiota.

Haluamme aina kuulla asiakkaidemme kasvutavoitteista ja pohtia, kuinka pääsemme yhdessä näihin tavoitteisiin.

Tunnetusti kun suunta, laatu ja määrä on oikea, tulosta syntyy. Sinä määräät suunnan ja yhdessä löydämme laadun ja määrän oikean suhteen jatkuvasti testaamalla, oppimalla, kehittämällä ja kehittymällä.

Teemme hartivoimin ja suurella sydämellä töitä voidakseeme olla tuloksellisin myynnin kumppani, jota asiakkaamme ovat koskaan käyttäneet!

Jokainen tapaaminen on toteutunut sovitusti, paikalla on ollut oikea päättäjä ja 4/5 tapaamisista on johtanut jatkokeskusteluihin.

Pekka Manninen, Synesa Solutions Oy

Jätä meille viesti

    Stina Dansie, Founder & CEO
    stina@goodcall.fi
    + 358 40 1538911